Åpne bibliotek med Windows Utforsker støttes ikke

Åpne bibliotek med Windows Utforsker, gir oss mulighet til å slette, flytte og kopiere dokumentere enkelt og rask. Det er mange som opplever at det kommer feilmelding ved å åpne et bibliotek i Windows utforsker
. Meldingen som kommer er følgende:

Klienten har ikke støtte for åpning av denne listen i Windows Utforsker
. Eller på engelsk “Your client does not support opening this list with Windows Explorer”. Les mer for å fikse problemet.

 Løsningen:

Fra start meny, åpen Administrative Tools, Klikk på Services. Velg WebClient fra listen og høyreklikk på den. Velg Properties. I startup type velg Automatic. Klikk på Apply. Fra sevices restart WebClient og OK. Åpne Windows Utforsker skal fungere nå.

For ServerOS, legg til feature “Desktop Experience” og reboot maskinen i tillegg.