Windows PowerShell Command Builder for SharePoint 2010 og Office 365

Windows PowerShell Command Builder for SharePoint 2010 og Office 365 er en Silverlight-applikasjon som gir IT-profesjonelle og avanserte brukere en visuel applikasjon for å bygge kommandoer i nettleseren og deretter ta de kommandoene til kommandovinduet. Les videre for mer informasjonen.

Linken til siden er http://www.microsoft.com/resources/TechNet/en-us/Office/media/WindowsPowerShell/WindowsPowerShellCommandBuilder.html

Vi trenger ikke kunne enkelte kommandoer og deres parametere. Her bruker vi Dra&Slipp-metoden ved å bruke verb og substantiv. Applikasjonen vil vise aktuelle grensesnitt for diverse data og bygger opp en fullstendig kommando, som vi kan kopiere og lime dit vi ønsker å bruke kommandoen. Klikk på bilde for å teste Command Builder 🙂